Geplaatst: 13 sep 2011, 12:45
Ontbijt: 2 gistvrije boterhammen (ik mag wel gluten, geen gist) met kipfilet, rookvlees, kalkoen, soms jam. Water, thee
Lunch: 1 gistvrije boterham zie ontbijt
Avondeten: aardappels/rijst, verse groente (veel kan ik wel verdragen), kip, vis, of rundvlees.
Tussendoor 's middags: fruit (nectarine, stuk meloen)
's |Avonds zoute chips, tortillachips
Ik zondig af en toe met een kant en klaar soepje, of 1 koekje. Maar dat max 2 x per week.
Ik mag 1 x per week een eitje, dat eet ik meestal op zaterdag bij het brood.
En ik eet 1 x per week friet met een reifkoek en een beetje ketchup.
Mijn intoleranties zijn trouwens: gist, eieren, caseïne
Lunch: 1 gistvrije boterham zie ontbijt
Avondeten: aardappels/rijst, verse groente (veel kan ik wel verdragen), kip, vis, of rundvlees.
Tussendoor 's middags: fruit (nectarine, stuk meloen)
's |Avonds zoute chips, tortillachips
Ik zondig af en toe met een kant en klaar soepje, of 1 koekje. Maar dat max 2 x per week.
Ik mag 1 x per week een eitje, dat eet ik meestal op zaterdag bij het brood.
En ik eet 1 x per week friet met een reifkoek en een beetje ketchup.
Mijn intoleranties zijn trouwens: gist, eieren, caseïne