Hoi Sterre,
Voor mij is natuurlijk eten, voedsel dat het liefst uit 1 ingredient bestaat, en
daar bedoel ik mee: een appel bestaat uit appel niets meer, rijst bestaat uit
rijst. Dus alles waar geen ingredientenlijst bij zit is puur. Dus absoluut geen
kant en klaar producten.
Het is niet alleen gezonder, maar ook lekkerder, je kan het naar je eigen
smaak maken i.p.v. die eenheids smaak die we allemaal lekker moeten vinden.
Pasta zonder de zakjes van knor is heel makkelijk. Tomaat fijnsnijden of
pureren, lekker laten pruttelen, en dan allerlei lekkere dingen erbij in. Ik
vind paprika, ui, chorizo, thijm, rozemarijn, oregano en basilicaum lekker,
maar dat is voor iedereen anders.
Doe er gewoon in wat je lekker vind. Ik zeg altijd maar zo, als je allemaal
lekkere dingen bij elkaar doet kan het nooit vies zijn
Het is iets meer werk dan uit een zakje, maar als je in een keer veel saus
maakt, dan kan je een aantal porties invriezen. Zo weet je tenminste wel
wat je eet.
Ook pizza maak ik altijd zelf, de bodem is bloem, water en gist. Kan ook
zonder gist, dan krijg je een heel dunne bodem. En dan erop doen wat je
lekker vindt.
Weet dat op een kant en klaar pizza uit de winkel surrogaat-kaas zit.
Nep-kaas die gemaakt is zonder melk!!!!! Moet toch niet gekker worden.
Hier 2 site met recepten, maar er zijn er meer dan genoeg op internet.
http://www.natuurdietisten.nl/detail.ph ... 353&page=9
http://www.simpelkoken.nl/
Succes, en smakelijk eten alvast.

Fleur