2/13/2013, 20.30 Radar: Levend Bloed Analyse

Hier kan gediscussieerd worden over nieuws en onderzoek over gezondheid in het algemeen (niet specifiek over ME).

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
louisa
Gevorderd lid
Berichten: 11884
Lid geworden op: 14 jul 2009, 22:40

Bericht door louisa »

Hoi annek,

R.K. lijkt mij een integere persoon. Zij heeft zelf Lyme gehad en is genezen met o.a. Samento en het Lee Cowden Protocol: Bron: http://www.gezondheidscentrumkos.nl/ind ... Itemid=154
.....Ruim 30 jaar heb ik gezondheidsproblemen gehad, waardoor ik altijd oververmoeid was en letterlijk mijn hele lichaam pijn deed; het fybromyalgie syndroom. Via de regulier gezondheidszorg kon men niets voor me doen. Weliswaar pijn- en symptoombestrijding, maar de oorzaak kon men niet oplossen. Ze wisten het gewoon niet en dan kwam het er vaak op neer dat het wel tussen de oren moest zitten. Het bleek uiteindelijk om de ziekte van Lyme te gaan, die ik als jong kind had opgelopen via een tekenbeet. Wat ze via het reguliere geneeskundige circuit niet konden vinden, werd gevonden via een levend bloed analyse.
DML werkt sinds een paar maanden ook met het Eva Sapi Protocol en/of het Lee Cowden Protocol, patiënten zijn enthousiast.

:wink: en hoe zouden Radar én de Nederlandse reguliere Lyme artsen natuurlijke/ complementaire Lyme behandelingen als het Eva Sapi Protocol en/of Lee Cowden Protocol in beeld brengen en beoordelen?.....

Groetjes, Louisa
ME of Lyme?: http://www.me-gids.net/module-ME_CVS_do ... d-942.html

-Als je geen ster aan de hemel kunt zijn, wees dan een lampje in je huis-
Gebruikersavatar
annek
VIP-donateur
VIP-donateur
Berichten: 290
Lid geworden op: 28 okt 2008, 20:37

Bericht door annek »

H Louisa,

Bij haar heb ik toen ook die lezing van Kielman gedaan.

Ik heb gisteren de redactie van Radar geschreven. Plaats het hieronder. Ben benieuwd naar wat jij er van vindt...

Beste redactie,

Hierbij mijn vraag om opnieuw aandacht te besteden aan de ziekte Chronische Lyme en passende onderzoeken. M.i zijn de artsen die u aan het woord heeft gelaten niet goed geïnformeerd over LBA en over Chronische Lyme. 

Bij onderzoeksjournalistiek is er toch sprake van hoor en wederhoor? (Om even die drie dagen opleiding aan te halen is natuurlijk flauwekul, goedkoop scoren) Wat is de reden dat u geen LB-Analist uitgenodigd heeft om LBA toe te lichten?

Wat is de reden dat er geen passend onderzoek in Nederland toegestaan wordt in de reguliere gezondheidszorg? Hoe kan het zo zijn dat vlgns CBO richtlijnen die in Nederland gelden er geen Chronische Lyme bestaat? Welk belang heeft u om LBA in een kwaad daglicht te zetten? 

De inspectie kan zich beter richten op het verstrekken van juiste informatie aan artsen/Faculteiten geneeskunde/Gezondheidsraad etc. om zo een bijdrage te leveren aan passend onderzoek en behandeling van ernstig zieke patiënten met Chronische Lyme. Vaak krijgen deze patiënten misdiagnoses en/of geen medewerking van artsen omdat laatst genoemden onwetend worden gehouden met alle gevolgen van dien voor patiënten. 

Het was m.i. beter geweest mensen op te roepen zich te melden bij de inspectie indien zij geen passend onderzoek/behandeling krijgen. Radar laat wat er nu gepasseerd is alstublieft geen gemiste kans blijven. 

Hierbij een link naar voorlichting over Chronische Lyme door Dr. Horowitz, een zeer gerespecteerd specialist op het gebied van Lyme.

http://m.youtube.com/watch?v=xYMezkigMWk

Vriendelijke groet,
Anneke ....
Gebruikersavatar
bellatordelux
Gevorderd lid
Berichten: 1633
Lid geworden op: 06 sep 2013, 00:36

Bericht door bellatordelux »

Hoi Anneke,

Way to Go!

Afbeelding

Groetjes Bella
I have no Truth to tell or reveal,
only Insights to share
Gebruikersavatar
jogajoga
Beginner
Berichten: 27
Lid geworden op: 14 dec 2013, 15:40

Bericht door jogajoga »

Ik denk dat hier het belangrijkste over het hoofd wordt gezien. De twee mensen die zich ziek voor hebben gedaan zijn in tegenstelling tot ons kerngezond. Doch werden de diagnoses lyme, candida enz gesteld adhv een omstreden methode. Begrijp me niet verkeerd, ik geloof 100% in lyme als een ziekte maar gaat in deze geen belletje rinkelen bij jullie? We zijn allemaal zwaar ziek en daar willen mensen aan verdienen. Zolang het fenomeen me cvs nog niet is ontrafeld zullen we helaas dit soort discussies blijven hebben.... Logica is in ieder geval mijn wapen hierin....
annac
Gevorderd lid
Berichten: 4645
Lid geworden op: 04 feb 2006, 00:05

Bericht door annac »

Je hebt helemaal gelijk, jogajoga.
asje
Donateur
Donateur
Berichten: 8649
Lid geworden op: 17 apr 2011, 00:19

Bericht door asje »

X2.
Life smells...
Plaats reactie