maxi schreef:Ik los het op in roosvicee 50/50.
Dat is zonder toegevoegde suikers en zoetstoffen.
Dan is het goed te doen.
Je kunt nu vitamine C ook bestellen bij iherb.com
Dat is precies dezelfde als bij protea.
Je betaalt alleen voor een doosje van 30 stuks geen 40 euro, maar 24
lost de lipospheric vit c dan goed op?
welke roosvicee gebruik je precies?
Het lost nooit helemaal goed op, maar met een klein vorkje hard roeren of in een (klein) drink flesje met wat sap/water even hard schudden werkt bij mij het best, is verder niet veel aan te doen, het blijft een vies goedje, dus vooral snel opdrinken...
Succes!
Hope is the thing with feathers
That perches in the soul,
And sings the tune without the words
And never stops at all...
(Emily Dickinson)
maxi schreef:Ik los het op in roosvicee 50/50.
Dat is zonder toegevoegde suikers en zoetstoffen.
Dan is het goed te doen.
Je kunt nu vitamine C ook bestellen bij iherb.com
Dat is precies dezelfde als bij protea.
Je betaalt alleen voor een doosje van 30 stuks geen 40 euro, maar 24
lost de lipospheric vit c dan goed op?
welke roosvicee gebruik je precies?
Dat zit in een 1,5 liter pak en heet roosvicee 50/50.
Bestaat uit 50 % water en 50 % roosvicee
Let op: je moet de lip vit c niet te hard roeren, want dan gaan de liposomen kapot en die maken het product juist zo goed. Van de website van Livon:
Q: Can I blend the Lypo-Spheric™ products in a food processor or blender?
A: We do not recommend blending any of the Lypo-Spheric™ products in a food processor or blender.
Lypo-Spheric™ supplements are encapsulated in liposomes. Although these tiny bubbles are impervious to digestive juices and protect their valuable contents from oxidative degradation, they can be damaged with heat or violent agitation.
Q: Why don't the Lypo-Spheric™ products dissolve in water?
A: It is this very lack of solubility that makes liposomes impervious to stomach acids and bile salts. It also gives them quick and easy access into the bloodstream and enables them to slip across cell membranes as they quickly and safely transport nutrients to their intended destination.
Q: What's the best way to take Lypo-Spheric™ products?
A: We've found that, for most people, the easiest way is to squeeze the contents of the packet into 1-2 ounces of water, swirl gently to make sure the liposomes are not sticking to the bottom or sides of the glass, and to drink the whole mixture in one swallow. For those who don't like the taste, substitute with 1-2 ounces of a cool fruit or vegetable juice, for water.
Ik drink het zelf ook gewoon in een slok op en ben eigenlijk al helemaal aan de smaak gewend!
princesa schreef:Let op: je moet de lip vit c niet te hard roeren, want dan gaan de liposomen kapot en die maken het product juist zo goed. Van de website van Livon:
Q: Can I blend the Lypo-Spheric™ products in a food processor or blender?
A: We do not recommend blending any of the Lypo-Spheric™ products in a food processor or blender.
Lypo-Spheric™ supplements are encapsulated in liposomes. Although these tiny bubbles are impervious to digestive juices and protect their valuable contents from oxidative degradation, they can be damaged with heat or violent agitation.
Q: Why don't the Lypo-Spheric™ products dissolve in water?
A: It is this very lack of solubility that makes liposomes impervious to stomach acids and bile salts. It also gives them quick and easy access into the bloodstream and enables them to slip across cell membranes as they quickly and safely transport nutrients to their intended destination.
Q: What's the best way to take Lypo-Spheric™ products?
A: We've found that, for most people, the easiest way is to squeeze the contents of the packet into 1-2 ounces of water, swirl gently to make sure the liposomes are not sticking to the bottom or sides of the glass, and to drink the whole mixture in one swallow. For those who don't like the taste, substitute with 1-2 ounces of a cool fruit or vegetable juice, for water.
Ik drink het zelf ook gewoon in een slok op en ben eigenlijk al helemaal aan de smaak gewend!
Kijk, dat is dan weer handig om te weten...doe ik het al meer dan een jaar verkeerd hier...hmmm, hoop maar dat het niet helemaal voor niks is geweest dan al die tijd, ennuh...aan de smaak wennen...dat vind ik echt knap brrrr...ik gruwel ervan, nog steeds...
Hope is the thing with feathers
That perches in the soul,
And sings the tune without the words
And never stops at all...
(Emily Dickinson)
bieb schreef:drink je het op in zo weinig mogelijk water, 1 of 2 slokken? of toch wel een heel glas met water?
Zelf roer ik het niet meer in ieder geval. Giet het gewoon in een half glas water en drink het dan in een paar slokken op. Blijft er iets in het glas zitten dan spoel ik nog wat water in het glas en drink ik de rest op. Werkt voor mij het beste tot nu toe. Geen last van smaak, aangezien ik het in 1x doorslik, en ook nauwelijks last van dat er wat achterblijft in het glas.
tijdje geleden dat ik hier nog geweest ben....
de gemakkelijkste manier voor mij om dit goedje te drinken is in 1/3 van een klein flesje water te doen, sluiten en goed schudden. Shaken, not stirred smakelijk!
Het is makkelijker een atoom te splitsen dan een vooroordeel. - Einstein
Be critical and use your own judgement when using this information. - Marlène R.
Wat is dan het verschil tussen goed schodden en to stirr?
Is to stirr de lepel rond laten gaan? Lijkt me minder kwalijk dan goed schudden = zo veel mogelijk botsen.
Jij dan niet diederik? Dacht dat echt zowat iedereen dat had
Trouwens ik dacht te lezen ergens ooit dat je het betr niet kan schudden omdat het dan kapotgaat. Het moet dus redelijk onopgelost blijven.