Post Corona vermoeidheidssyndroom (?)

Stel hier je vragen over gezondheid in het algemeen (niet specifiek over ME)
Gebruikersavatar
semma
Gevorderd lid
Berichten: 1438
Lid geworden op: 23 nov 2011, 03:15

Re: Post Corona vermoeidheidssyndroom (?)

Bericht door semma »

katja schreef: 17 nov 2022, 14:21 Vanaf minuut 33.11 Één op de acht covidpatienten houdt klachten.

Post op facebook:

Tja. ME patienten kunnen erover mee praten, niet?

Daar zijn er zo'n 40.000 van in Nederland met vergelijkbare klachten. Wel 10, 20, 30, 40, 50 jaar in die ellendige positie. Opvallend weer dat (zeer kenmerkend) Minister Kuipers en andere artsen in de uitzending niet op de hoogte zijn van internationale samenwerkingsverbanden van ME specialisten en Longcovid onderzoekers.

https://www.npostart.nl/nieuwsuur/16-11 ... ON_1334708
Kuipers is zó bezig geweest met Covid-19, dat hij niet om de aanwezigheid van langdurige covid heen kan. Dat is natuurlijk niet hetzelfde als erover weten. Links naar ME gaan gelijk door naar het ronde archief. Hij is een afbreker die liegend naar zijn doel stampt. Boffen we nog dat hij zo'n slecht lieger is, zodat we het meteen konden zien.
katja
Beginner
Berichten: 21
Lid geworden op: 23 jun 2021, 17:13

Re: Post Corona vermoeidheidssyndroom (?)

Bericht door katja »

https://www.nporadio1.nl/podcasts/long- ... uwpandemie

Olde Lohuis noemt op het laatst (ah eind van deel 5) behalve Q koorts, ook ME als te onderzoeken post viraal probleem. Durven ME patienten nu mee gaan te hopen op betere tijden? Met hun begraafplaats vol dooie mussen?

Ik heb alleen deel 5 beluisterd trouwens. Had niet zoveel zin in de andere delen. Het geheel had over ME kunnen gaan.

(Ik ben dus Annac na site verandering.)
Gebruikersavatar
semma
Gevorderd lid
Berichten: 1438
Lid geworden op: 23 nov 2011, 03:15

Re: Post Corona vermoeidheidssyndroom (?)

Bericht door semma »

Kwam deze informatie tegen over positieve testuitslag krijgen, terwijl je helemaal niets gemerkt hebt: het is al direct opgeruimd dankzij specifieke genen. En wat er dan gevonden wordt, zijn uitgeschakelde verknipte stukjes. Je bent dan dus helemaal niet corona-positief, volgens mij en ook niet besmettelijk. Er werd al in het begin meteen geroepen dat die test een heel grote foutmarge naar beide kanten heeft. Ik zag ook al relatief snel een artikel dat de T-cellen het belangrijkst zijn en dat is waar dit artikel over gaat.
Geen gemakkelijke informatie, ik zal het nog een paar keer moeten bekijken.

# Why some people might never get Covid
https://www.youtube.com/watch?v=6ArDhhlHU-I
24:27
9 nov 2022 #Omicron #COVID19 #Coronavirus
Roger Seheult, MD of MedCram explores the reasons why some people might never get COVID. See all Dr. Seheult's videos at: https://www.medcram.com/?utm_source=Y...
(This video was recorded on November 8, 2022)
Roger Seheult, MD is the co-founder and lead professor at https://www.medcram.com/?utm_source=Y...
He is Board Certified in Internal Medicine, Pulmonary Disease, Critical Care, and Sleep Medicine and an Associate Professor at the University of California, Riverside School of Medicine.

Kreeg onlangs weer de uitnodiging voor de griepprik. Daar heb ik meteen bij de eerste uitnodiging al voor bedankt. Heb geen enkele behoefte om m'n immuunsysteem verder van slag te brengen. Sinds de het 2e corona-jaar, meen ik, zitten die kwalijke spikes ook in de griepinjecties.
Tot mijn afgrijzen worden kinderen en baby's al gevaccineerd tegen griep, terwijl die vaccinaties een zeer grote kans op misgeschoten heeft. Dat is net als overdadig gebruik van anti-biotica: je kweekt gemenere en resistente bacteriën, virussen, etc. Denk maar aan de kinderziekte mazelen. Ja er ging een percentage kleine kinderen aan dood. Mogelijke hadden ze meer onder de leden of iets onopgemerkts, zoals bij de wiegedood. Nu is het een vrij gevaarlijke ziekte geworden.
Plaats reactie