Meldactie problemen met CGT

Hier vind je enquêtes, vragenlijsten, oproepen, petities en acties. Hopelijk wil je ook meehelpen en invullen of reageren! PS Oproepen die naar reclame ruiken, worden geweigerd.

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
agnes
Actief lid
Berichten: 386
Lid geworden op: 01 jun 2009, 21:55

Meldactie problemen met CGT

Bericht door agnes »

Uit een mail van Millions Missing

........

We hebben vervolgens via het Meldpunt Zorg een substantiele klacht over de gevolgen van de zware variant van CGT binnen gekregen. De inspectie heeft de klacht doorgezet. Verder blijven er meldingen binnenkomen bij Loket Meldpunt Zorg. Wij hopen dat dit nu een plek is waar patiënten hun verhaal kunnen doen en coaching krijgen om op de juiste manier een klacht te formuleren en in te dienen.

Hierbij ontvang je een uitnodiging voor deelname aan een support actie van lotgenoten met ME en/of CVS , Fibromyalgie, QF, Lyme , POTS, of gemiste diagnose, die een klacht tegen een vorm van therapie hebben ingediend vanwege de "iatrogene schade" Het gaat deze keer om opgelopen medische, sociale of emotionele schade door CGT (GET). Heb jij zelf schade door CGT, of ken je iemand die fysieke, emotionele of materiële schade heeft opgelopen en wil je jouw verhaal delen? Plaats dan jouw ervaring op dit digitale prikbord. Zo laten we zien dat het niet om een incidenteel geval gaat .

Je mag jouw bijdrage anoniem plaatsen. Een foto of video bijdrage is erg welkom maar niet verplicht! Lukt het niet om zelf wat te plaatsen, dan kun je een kort stukje van drie of maximaal rond 500 woorden voorzien van foto, video of GIF insturen naar millionsmissingholland@gmail.com .

Hier vind je een handleiding over hoe je zelf een stukje kunt plaatsen;
https://drive.google.com/file/d/1Pn9l_f ... sp=sharing

Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden. Het bord is publiek dus wat je daar schrijft is openbaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud. De verhalen zullen wij gebruiken in klachten tegen behandelaren die met verouderde protocollen werken waarvan men kan weten dat deze schadelijk zijn voor mensen met ME en/of CVS. De redactie behoudt zich het recht voor beledigende, ongepaste, off topic, en racistische bijdragen te verwijderen of aan te passen.

We hopen dat iedereen weer massaal meedoet om de klacht te ondersteunen. Alvast veel dank!

Digitaal prikbord https://www.kudoboard.com/boards/03EJUMAc
annac
Gevorderd lid
Berichten: 4645
Lid geworden op: 04 feb 2006, 00:05

Bericht door annac »

He.

Wat een goed initiatief.

Als de inspectie bij Visser kan binnenvallen, kan, MOET ie dat ook bij de orenmaffia doen!
Plaats reactie