Vit B12 tekort volgens de bedrijfsarts

Hier is er plaats voor vragen en discussie over Fibromyalgie, Lupus, EDS, Lyme, Sjögren, Addison, B12-tekort, MCS,...

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
marlène
Gevorderd lid
Berichten: 9364
Lid geworden op: 20 nov 2009, 09:34

Vit B12 tekort volgens de bedrijfsarts

Bericht door marlène »

http://home.kpn.nl/koudum-2/B12/B12mrt2011.pdf

Een interessant artikel dat duidt op het belang van een screening van vitamine B12 bij werknemers die klagen over vermoeidheid, pijn, krachtverlies, lusteloosheid, evenwichtstoornissen, concentratiestoornissen, vergeetachtigheid, enz.
http://opstaanmetmecvs.blogspot.com

Het is makkelijker een atoom te splitsen dan een vooroordeel. - Einstein
Be critical and use your own judgement when using this information. - Marlène R.
Gebruikersavatar
greta
Gevorderd lid
Berichten: 877
Lid geworden op: 16 aug 2010, 12:57

Vit B12 tekort volgens de bedrijfsarts

Bericht door greta »

Dit komt bij mmij tevoorschijn als ik dat artikel wil lezen:
ADOBE

Softwarelicentieovereenkomst voor personal computers

1. AFWIJZING VAN GARANTIE, BINDENDE OVEREENKOMST EN AANVULLENDE VOORWAARDEN EN OVEREENKOMSTEN.

1.1 AFWIJZING VAN GARANTIE. DE SOFTWARE EN DE OVERIGE INFORMATIE WORDEN AAN U VERSTREKT IN DE STAAT WAARIN DEZE ZICH BEVINDEN (“AS IS”) EN MET ALLE FOUTEN. ADOBE, HAAR LEVERANCIERS EN CERTIFICERENDE INSTANTIES KUNNEN EN ZULLEN NIET DE PRESTATIES OF RESULTATEN GARANDEREN DIE U MOGELIJK VERKRIJGT DOOR DE SOFWARE, DIENSTEN VAN CERTIFICERENDE INSTANTIES OF AANBIEDINGEN VAN DERDEN TE GEBRUIKEN. BEHOUDENS VOOR ZOVER GARANTIES, BEPALINGEN, VERKLARINGEN OF VOORWAARDEN NIET KUNNEN WORDEN UITGESLOTEN OF BEPERKT ONDER HET OP U VAN TOEPASSING ZIJNDE RECHT IN HET RECHTSGEBIED WAAR U BENT GEVESTIGD, VERLENEN ADOBE EN HAAR LEVERANCIERS EN CERTIFICERENDE INSTANTIES GEEN ENKELE GARANTIE, VOORWAARDE, VERKLARING OF BEPALING (UITDRUKKELIJK OF IMPLICIET, BIJ OF KRACHTENS DE WET, GEWOONTE OF ANDERSZINS) INZAKE WELKE AANGELEGENHEID OOK, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT NIET-INBREUK OP DE RECHTEN VAN DERDEN, VERHANDELBAARHEID, INTEGRATIE, KWALITEIT OF GESCHIKTHEID VOOR EEN SPECIFIEK DOEL. DE BEPALINGEN VAN ARTIKEL 1.1 EN ARTIKEL 10 BLIJVEN OOK NA BEËINDIGING VAN DEZE OVEREENKOMST GELDEN, WAT DE OORZAAK VAN DEZE BEËINDIGING OOK IS, MAAR HIERDOOR WORDT GEEN RECHT GEÏMPLICEERD OF IN HET LEVEN GEROEPEN TOT VERDER GEBRUIK VAN DE SOFTWARE NA BEËINDIGING VAN DEZE OVEREENKOMST.

1.2 BINDENDE OVEREENKOMST: Door de Adobe-software of een deel hiervan te gebruiken, te kopiëren of te distribueren, stemt u in met alle voorwaarden en bepalingen van deze overeenkomst, daaronder met name inbegrepen de bepalingen inzake:

- Gebruik (Artikel 3);
- Overdraagbaarheid (Artikel 5);
- Connectiviteit en privacy (Artikel 7), met inbegrip van:
- Updates,
- Lokale opslag,
- Instellingen beheer,
- Peer-assisted netwerktechnologie,
- Technologie van beveiliging van inhoud en
- Gebruik van de online diensten van Adobe;
- Afwijzing van garantie (Artikel 1.1) en
- Beperkingen van aansprakelijkheid (Artikelen 10 en 17).

Na acceptatie is deze overeenkomst bindend en afdwingbaar jegens u en elke rechtspersoon die de software verkrijgt en namens welke de software wordt gebruikt. Indien u niet hiermee instemt, dient u de software niet te gebruiken.

1.3 AANVULLENDE VOORWAARDEN EN OVEREENKOMSTEN. Adobe staat u uitsluitend toe de software te gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van deze overeenkomst. Ten aanzien van het gebruik van materialen van derden die onderdeel vormen van de software, kunnen andere voorwaarden en bepalingen van toepassing zijn. Deze kunt u over het algemeen vinden in een afzonderlijke licentieovereenkomst, een “Leesmij”-bestand (Read Me) dat zich bij de desbetreffende materialen bevindt of in de “Kennisgevingen over software van derden” (Third Party Software Notices) en/of de “Aanvullende voorwaarden en bepalingen” (Additional Terms and Conditions), te vinden op http://www.adobe.com/go/thirdparty_nl. Dergelijke aanvullende voorwaarden en bepalingen vervangen deze overeenkomst geheel of gedeeltelijk, in het geval zij in strijd zijn met de voorwaarden en bepalingen van deze overeenkomst.

2. Definities.
Gebruikersavatar
josje15
Gevorderd lid
Berichten: 2775
Lid geworden op: 06 nov 2012, 14:10

Vit B12 tekort volgens de bedrijfsarts

Bericht door josje15 »

ik krijg gewoon het artikel te lezen....

heb je Adobe geïnstalleerd? mss is er een update nodig? Greta...
'mijn leven neemt haar eigen vlucht'
Plaats reactie