Over stress in 'Langer Leven' (15-5-7 - Life!TV)

Hier kan je lezen of laten weten wanneer er een programma op tv of radio komt over ME (cvs).

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Zuiderzon
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2994
Lid geworden op: 13 okt 2005, 10:48
Locatie: Onder de zon
Contacteer:

Over stress in 'Langer Leven' (15-5-7 - Life!TV)

Bericht door Zuiderzon »

Alexandra over stress in 'Langer Leven'

'Langer Leven', dinsdag 15 mei in de loop op Life!tv.

Alexandra Potvin is de nieuwste presentatrice van Life!tv. Elke week geeft zij in haar programma 'Langer Leven' tips voor een goede gezondheid. Samen met haar studiogasten snijdt Alexandra ook geregeld gevoelige onderwerpen aan. We blikken al even vooruit op de uitzending van dinsdag.

'Langer Leven' heeft het over de tweede meest dodelijke ziekte van de 21ste eeuw: 'Stress'. Specialisten Jerko en Brigitta zitten klaar op de sofa van Life!tv om stressvragen van de kijker te beantwoorden. Jerko toont ook waarom de boog niet altijd even hard gespannen mag staan en Brigitta geeft enkele welkome relaxatietips.

En in de reportage vertelt Chantal Smedts, een ex-CVS patiënte haar verhaal. Maar eerst werkt financieel expert, Luc De Koning, een andere belangrijke kopbreker weg want hij geeft handige geldtips.

Madame Smedts komt nog eens op het voorplan............ :?
Wie meer discussies over Chantal Smedts (auteur 'Altijd moe - Hoe ik het chronisch vermoeidheidssyndroom overwon) wil lezen, typt haar naam in op onze zoekrobot.
Hoop doet leven!
Gebruikersavatar
heikenie
Actief lid
Berichten: 357
Lid geworden op: 21 jun 2006, 12:59

Bericht door heikenie »

Mijn man is boekbinder en brengt regelmatig nieuwe boeken mee naar huis uit het overschot. Zo kreeg ik vorige week ook het nieuwe boek van Chantal Smedts en Anneliese Monden met als titel Jouw personal coach; Wordt wie je echt wil zijn.
Ik ben er nog niet in begonnen omdat ik nogal bedenkingen heb bij die madame Smedts zoals jij ze noemt. In haar eerste boek had ik ook niet echt het gevoel over iemand met CVS te lezen. Overambitieus; gefixeerd op wer en presteren ( en veel geld verdienen :? ) Een leven vol werkstress gekoppeld aan een druk uitgangsleven zonder maat :?
Ernstig overwerkt vind ik een beter woord want zelfs burn-out is een te zwaar woord voor haar toestand.
Zij genas van CVS zegt zij zelf maar ook in haar gang naar " genezing " zat geen rem en werden alle mogelijke therapieen werden aangeboord.

Voor mij niet echt een boek waar je als CVSer veel kracht kan uit halen.

Waarschijnlijk zal het op LiveTV over haar nieuwe boek gaan. Ik probeer het toch wel eens door te nemen om er mij een mening over te kunnen vormen.

Heike

Zelf kan ik VijfTV niet bekijken. Geeft er hier iemand een verslagje??
I will survive
Plaats reactie