Bevraging over re-integratietraject voor arbeidsongeschikten

Hier vind je enquêtes, vragenlijsten, oproepen, petities en acties. Hopelijk wil je ook meehelpen en invullen of reageren! PS Oproepen die naar reclame ruiken, worden geweigerd.

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
Zuiderzon
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2969
Lid geworden op: 13 okt 2005, 10:48
Locatie: Onder de zon
Contacteer:

Bevraging over re-integratietraject voor arbeidsongeschikten

Bericht door Zuiderzon »

Afbeelding

Enquête over het re-integratietraject voor arbeidsongeschikte werknemers en werklozen

Met je chronische ziekte terugkeren naar de werkvloer: het is de wens van vele mensen om onder de mensen te komen, een deel uit te maken van het geheel en een inkomen te verwerven. Werkgelegenheid is voor het Vlaams Patiëntenplatform al meer dan 15 jaar een belangrijk thema, daarom nemen zij dit ook mee in hun beleidswerk. Ondersteuning bij de terugkeer naar werk moet dan ook heel zorgvuldig gebeuren.

Met deze vragenlijst willen ze een zicht krijgen op het verloop van het re-integratietraject dat eind 2016 door minister van Volksgezondheid Maggie De Block en minister van Werk Kris Peeters werd geïntroduceerd.

Op basis van jullie verhalen en antwoorden op deze vragenlijst wil het VPP de knelpunten bloot leggen in de nieuwe regelgeving. De informatie die zij met deze vragenlijst verzamelen is belangrijk zodat zij met concrete knelpunten en aanbevelingen naar het beleid kunnen stappen.
Deze vragenlijst is bedoeld voor mensen die arbeidsongeschikt zijn (geweest).

De vragenlijst kan hier ingevuld worden en neemt maximum 10 minuten van je tijd in beslag. Indien je dit wenst, kan je steeds contact opnemen met Eline Bruneel via onderstaande gegevens voor hulp bij het invullen van de vragenlijst.

Bij het verwerken van de gegevens garanderen zij de privacy van alle deelnemers.

contactpersoon:
Eline Bruneel
Projectverantwoordelijke werkgelegenheid, tegemoetkomingen en onderwijs
Vlaams Patiëntenplatform vzw
Groenveldstraat 15, 3001 Heverlee
Tel.: 016 23 05 26
eline.bruneel[at]vlaamspatientenplatform.be
Hoop doet leven!
Plaats reactie